Filipsweistraat 9
4181 CH Waardenburg
The Netherlands info@thijstimmermans.com +31 (0)418 - 745 130

KVK: 52773795
BTW: NL850591582B01

Over ons

Thijs Timmermans

Waardenburg

Contact border

Thijs Timmermans is gevestigd op een prominente plek direct aan de A2 in Waardenburg.

Alleen al een bezoek aan ons moderne pand is een beleving op zich. Immers, het royale aanbod van exclusieve (sport) auto’s laat het hart van elke autoliefhebber sneller kloppen.

In de ruime, sfeervol aangeklede en lichte toonzaal is auto’s kijken een belevenis op zich. Hier is geen ruimte voor middelmaat, exclusiviteit van onze collectie is voor ons een duidelijke voorwaarde. Liefhebbers van exclusieve (sport) wagens zullen zich beslist bij ons thuis voelen.

Niet alleen ons aanbod is exclusief

Onze vakkennis gecombineerd met ons zorgvuldig geselecteerde netwerk in binnen- en buitenland, garandeert de beschikbaarheid van een uniek en exclusief aanbod van auto’s.

Of dit nu een nieuwe of gebruikte auto betreft, bij Thijs Timmermans in Waardenburg kunt u genieten van een collectie auto’s waarbij exclusiviteit gegarandeerd is. Maak kennis met onze inspirerende aanpak en bezoek ons bedrijf aan de Filipsweistraat 9 in Waardenburg.

Wat mag u van ons verwachten?

Alleen het beste is voor ons goed genoeg. Ons aanbod exclusieve auto’s ontstijgt op alle fronten het middelmatige. Daar zetten wij ons elke dag opnieuw voor in en dat maakt onze collectie uniek. Strenge selectiecriteria garanderen een gevarieerd aanbod van auto’s die het predikaat ‘topkwaliteit’ met recht uitdragen.

Wij begrijpen uw liefde voor een specifieke auto als geen ander. Als autoliefhebbers onder elkaar bespreken we uw voorkeur, uw wensen en uw gebruiksdoel. Alleen dan weten we immers zeker dat u gelukkig bent met uw keuze!

Aangesloten bij BOVAG

Om lid te kunnen worden van Bovag moeten bedrijven aan strenge eisen voldoen. Bijvoorbeeld op het gebied van kennisniveau, betrouwbaarheid en deskundigheid. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat het bedrijf hieraan ook blijft voldoen. Thijs Timmermans Waardenburg is aangesloten bij Bovag en voldoet aan alle eisen.

Alleen het beste is voor ons goed genoeg. Ons aanbod exclusieve auto’s ontstijgt op alle fronten het middelmatige. Daar zetten wij ons elke dag opnieuw voor in en dat maakt onze collectie uniek.

Strenge selectiecriteria garanderen een gevarieerd aanbod van auto’s die het predikaat ‘topkwaliteit’ met recht uitdragen.

Contact border