Filipsweistraat 9
4181 CH Waardenburg
The Netherlands info@thijstimmermans.com +31 (0)418 - 745 130

KVK: 52773795
BTW: NL850591582B01

Over ons

Thijs Timmermans

Waardenburg

Contact border

Al bijna 10 jaar staat Thijs Timmermans vanuit Waardenburg borg voor een uitgekiende collectie exclusieve (sport) auto’s voor de ware autoliefhebber.

Met een zorgvuldig geselecteerd aanbod onderscheiden wij ons nadrukkelijk van de gemiddelde aanbieder. Van exclusieve supercars tot buitenissige SUV’s, bij Thijs Timmermans vind je auto’s die  het hart van elke autoliefhebber gegarandeerd sneller doet kloppen.

Daarom zal de ware liefhebber van exclusieve (sport) wagens zich bij ons als een vis in het water voelen. Elke auto heeft zijn eigen verhaal en niet zelden vind je hier een exemplaar waar geen tweede van beschikbaar is. Dat maakt onze collectie uniek in de markt.

NIET ALLEEN ONS AANBOD IS EXCLUSIEF

Onze kennis, passie voor mooie auto’s en jarenlange ervaring staan aan de basis van onze collectie. Aangevuld met een zorgvuldig geselecteerd netwerk in binnen- en buitenland, weten wij onze klanten telkens weer te verrassen met een uniek en exclusief aanbod van auto’s van exclusieve merken zoals Ferrari en Mercedes-AMG.

Of dit nu een nieuwe of gebruikte auto betreft, bij Thijs Timmermans in Waardenburg hebben we in de afgelopen jaren al vele liefhebbers naar volle tevredenheid gelukkig kunnen maken met een auto uit onze ‘stal’. Daarom nodigen wij u van harte uit om ook kennis te maken met onze inspirerende aanpak. Kom daarom langs voor een bezoek aan ons bedrijf aan de Filipsweistraat 9 in Waardenburg.

WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN?

Wij begrijpen uw liefde voor een specifieke auto als geen ander. Als autoliefhebbers onder elkaar bespreken we uw voorkeur, uw wensen en uw gebruiksdoel. Alleen dan weten we immers zeker dat u gelukkig bent met uw keuze.

OOK NA DE AANSCHAF BLIJFT ONZE SERVICE EXCLUSIEF

Ook na de aanschaf omringen wij uw auto met de beste zorg. Ons serviceteam bestaat uit een team van ervaren professionals die weten hoe een liefhebbersauto in topconditie blijft. Dankzij de modernste apparatuur en het gebruik van premium onderdelen weten wij uw auto perfect te onderhouden en indien nodig te repareren. Thijs Timmermans Waardenburg is bovendien aangesloten bij BOVAG voor extra zekerheid en kwaliteit voor de klant.

Alleen de mooiste, beste of sportiefste auto is voor ons goed genoeg. Ons aanbod exclusieve auto’s bestaat daarom uitsluitend uit een selectie van exclusieve merken en modellen. Strenge criteria garanderen een gevarieerd aanbod van auto’s die het predikaat ‘topkwaliteit’ letterlijk verdienen.

Contact border