Locatie Pin

Filipsweistraat 9
4181 CH Waardenburg
The Netherlands

Telefoon

info@thijstimmermans.com +31 (0)418 - 745 130

KVK: 52773795
BTW: NL850591582B01

Kwaliteitsonderhoud

Service bij Thijs Timmermans

Contact border

Uw dierbare bezit in topconditie houden is voor ons de hoogste prioriteit. Voor compleet onderhoud en voor reparaties staat ons team van vakspecialisten voor u paraat. Wij zijn gespecialiseerd in Mercedes-Benz (alle modellen en bouwjaren) maar ook andere merken zijn in onze werkplaats in meer dan goede handen. Naast state-of-the-art apparatuur zijn het de vakmensen die het uiteindelijk doen. Ons team van technisch specialisten kent uw auto door en door. Wij voeren alle vormen van onderhoud en reparaties uit. Wij houden uw auto gegarandeerd in topconditie.

Als exclusieve (sport) autospecialist verrichten wij onderhoud en reparaties in een perfect geoutilleerde werkplaats. Onze vakmensen hebben daarbij maar een doel voor ogen: uw auto in topconditie houden.

Vanzelfsprekend kunt u ook met een ander merk auto bij ons terecht. Een afspraak is zo gemaakt.
Bel onsĀ +31 (0)418 745130 of kom langs in Waardenburg. Wij ontvangen u graag.

Aangesloten bij Bovag

Om lid te kunnen worden van Bovag moeten bedrijven aan strenge eisen voldoen. Bijvoorbeeld op het gebied van kennisniveau, betrouwbaarheid en deskundigheid. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat het bedrijf hieraan ook blijft voldoen. Thijs Timmermans Waardenburg is aangesloten bij Bovag en voldoet aan alle kwaliteitseisen.