Filipsweistraat 9
4181 CH Waardenburg
The Netherlands info@thijstimmermans.com +31 (0)418 - 745 130

KVK: 52773795
BTW: NL850591582B01

Kwaliteitsonderhoud

Service bij Thijs Timmermans

Contact border

Uw dierbare bezit in topconditie houden is voor ons de hoogste prioriteit. Voor compleet onderhoud en voor reparaties staat ons team van vakspecialisten voor u paraat. Wij zijn gespecialiseerd in Mercedes-Benz (alle modellen en bouwjaren) maar ook andere merken zijn in onze werkplaats in meer dan goede handen. Naast state-of-the-art apparatuur zijn het de vakmensen die het uiteindelijk doen. Ons team van technisch specialisten kent uw auto door en door. Wij voeren alle vormen van onderhoud en reparaties uit. Wij houden uw auto gegarandeerd in topconditie.

 

Thijs Timmermans onderhoudt uw auto met behoud van fabrieksgarantie

Er is nog altijd enige verwarring omtrent het behoud van fabrieksgarantie op uw auto indien het onderhoud en/of reparaties niet door een officiële merkdealer worden uitgevoerd. Op grond van Europese regelgeving zijn autofabrikanten verplicht om complete technische informatie aangaande onderhoud en reparatie aan auto’s door te geven aan universele garagebedrijven.

Indien de auto wordt onderhouden conform de eisen van de fabrikant, blijft de fabrieksgarantie behouden. U kunt dus met een gerust hart onderhoud aan uw auto laten plegen bij Thijs Timmermans.

Professioneel onderhoud exclusieve auto’s

Onze technische specialisten hebben alle benodigde kennis en apparatuur in huis om uw auto volgens fabrieksspecificatie te onderhouden. Tevens bieden wij extra zekerheid doordat we zijn aangesloten bij de BOVAG. Hierdoor heeft u niet alleen recht op 6 maanden reparatiegarantie maar krijgt u bijvoorbeeld ook passend vervangend vervoer aangeboden en biedt de BOVAG onafhankelijke hulp bij een verschil van mening. Tel daarbij op dat wij uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige onderdelen en u bent bij Thijs Timmermans verzekerd van topkwaliteit onderhoud met behoud van fabrieksgarantie.

Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt aan uw auto, APK of reparatie. Dan kunt u zelf ervaren dat wij uw auto met alle benodigde zorg omringen.

 

Aangesloten bij Bovag

Om lid te kunnen worden van Bovag moeten bedrijven aan strenge eisen voldoen. Bijvoorbeeld op het gebied van kennisniveau, betrouwbaarheid en deskundigheid. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat het bedrijf hieraan ook blijft voldoen. Thijs Timmermans Waardenburg is aangesloten bij Bovag en voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Werkplaats exclusieve auto’s

Als exclusieve (sport) autospecialist verrichten wij onderhoud en reparaties in een perfect geoutilleerde werkplaats. Onze vakmensen hebben daarbij maar een doel voor ogen: uw auto in topconditie houden.

Vanzelfsprekend kunt u ook met een ander merk auto bij ons terecht. Een afspraak is zo gemaakt.
Bel ons +31 (0)418 745130 of kom langs in Waardenburg. Wij ontvangen u graag.