Filipsweistraat 9
4181 CH Waardenburg
The Netherlands info@thijstimmermans.com +31 (0)418 - 745 130

KVK: 52773795
BTW: NL850591582B01

Terug naar overzicht

Vacature fulltime autopoetser (m/v)

12 februari 2020

Geef jij extra glans aan de collectie van Thijs Timmermans?

Wij zijn op zoek naar een fulltime

Autopoetser (m/v)

die op professionele wijze zorgt voor perfect gepoetste auto’s.

 

Werkzaamheden

Bij Thijs Timmermans reinig en poets je niet ‘zo maar’ auto’s. Hier werk je mee aan de ultieme presentatie van exclusieve (sport) auto’s. Jouw inzet zorgt mede voor de hoogwaardige uitstraling van onze collectie. Je bent een allround poetser met de nodige ervaring in dit vak. Je bent secuur en je stopt niet voordat het eindresultaat perfect is. Elke dag opnieuw bouw je met deze instelling mee aan het succes van ons bedrijf!

 

Wat vragen we?

Het betreft een fullime functie die je vervult in Waardenburg. Jij hebt ervaring met het poetsen en reinigen van auto’s en je bent woonachtig in (de nabije omgeving van) Waardenburg. Je beheerst de Nederlandse taal feilloos en je bent sociaal en collegiaal ingesteld.

 

Wat bieden we?

Een dynamische functie waarbij je werkt in een compact team collega’s. Je bent elke dag bezig met de mooiste automerken en producten waardoor deze functie de nodige meerwaarde krijgt. Vanzelfsprekend bieden we een passend salaris en goede secondaire arbeidsvoorwaarden.

 

Iets voor jou?
Bel dan met Edward Elens voor meer informatie op 0418 – 745 130. Of solliciteer direct en stuur je CV naar  e.elens@thijstimmermans.com

 


Deel dit artikel:

Bekijk ook

Stijlvolle sportieve jacks nu te bestellen in de webshop

18 februari 2021

Een sportief statement Met het Thijs Timmermans jack maak je een sportief en stijlvol statement. Een fijn jack dat...

Een sportief statement Met het Thijs Timmermans jack maak je een sportief en stijlvol statement. Een fijn jack dat in elk seizoen en bij elke gelegenheid is te dragen. De sportieve en exclusieve uitstraling van het zwarte jack past...